OKULUMUZ TARİHÇESİ

TARİHÇE

Okulumuz Beypazarı  ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesi sınırları içinde zemin,1. Kat, 2. Kat olmak üzere   1007 m² lik öğretim binasıyla kurulmuş olup 3 derslik,  50 öğrenci, 1 müdür, 3 öğretmen ile 19.09.2016 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır.

Okulun fiziksel yapısı 2016 yılından itibaren öğrenci sayısının çokluğu, okul öncesi eğitim programının yenilenmesi, yeni programın felsefesi ve çağdaş eğitim ilkelerinin gerektirdiği biçimde sürekli yenilenmiş, kendi imkânlarıyla, okula, Drama Odası,  Kütüphane, Bahçe Sınıfı, Çocuk Oyun Parkı yapılmıştır.

Okulumuz 2019 yılında Beslenme Dostu Okul Sertifikası, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “ Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında “Beyaz Bayrak” almıştır.2022 yılında Sıfır Atık Yönetmeliğince “Sıfır Atık Belgesi ”ve tüm personele iş sağlığı ve güvenliği sertifikaları alınmıştır.

Şu an okulumuz 6 derslik, 2 idare odası, Psikolojik Danışma ve Rehberlik odası, Drama Odası, Kütüphane, Öğretmenler odası, Çocuk Oyun Parkı, mutfak ve yemekhane,  oyun salonu, Bahçe Sınıfı, arşiv ve depolardan oluşmaktadır.

Okulumuz  sabahçı -  öğlenci, normal öğretim olmak üzere  gruplarında eğitimine devam etmektedir.

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılında; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen, 2 yardımcı personel görev yapmaktadır.